OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Halil Yasin İlkokulu Okul Aile Birliği'nin 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Ekim 2022 Cuma  günü saat 11.00'da Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır.

Tüm genel kurul üyelerimize ve ilgililere duyurulur.

17.10.2022 845

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1-      Toplantı Katılım Cetvelinin imzalanması, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2-      Açılış Okul Aile Birliği Başkanı tarafından yapılacaktır.

3-      Saygı  Duruşu ve İstiklal Marşı.

4-      Açık oyla bir divan başkanı ve bir kâtip seçilmesi.

5-      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'YA sunulması.

6-      Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'YA sunulması.

7-      Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve Divan'a sunulması.

8-      Veliler arasında 5 asıl, 5 yedek üye Yönetim Kuruluna; veliler arasından 1 asil, 1 yedek üye Denetim Kuruluna seçiminin yapılması.

9-      İhtiyaçların temini ve  gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

10-  Okulun Eğitim öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

11-  Okulumuzun Sosyal Etkinlikler Kurulu'na 2 asil, 2 yedek üye seçimi.

12-  Okulumuz Rehberlik ve Psikoloji Danışma Hizmetleri Yürütme Kurulu'na 1 asil,1 yedek veli temsilcisinin seçimi.

13-  Dilek ve temennilerin görüşülmesi.

14-  Kapanış.

Katılımınız ve görüşleriniz okulumuzun daha ileriye taşınmasında katkı sağlayacaktır.

17.10.2022

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu