İSTİKLAL MARŞI'MIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Okul Öncesi ,İlkokul (1-2-3 ve 4.sınıf öğrencileri)

Okulumuzda belirlenen birinci ilçe yarışmasına katılacak olup ,sınıflarımızdan bir öğrenci katılacaktır.Sınıflarımızda katılımın fazla olması durumunda her sınıf kendi birincisini belirleyecektir.08.02.2023 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda okul birincisi seçilecektir.Okulumuzda ilk 3 e giren öğrencilere 23 Nisanda madalya velilecek katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

17.01.2023 426

AÇIKLAMALAR:

1. Yarışmaya katılacak okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezberleyeceklerdir.

2. Yarışmaya katılacak olan öğrenciler İstiklal Marşı'nı noksansız, ezbere okuyacaktır.

3. Yarışmacılar, yarışmanın başlama saatinden en az 30 dakika önce yarışmanın yapılacağı salonda (-yarışma yeri daha sonra belirlenecektir-) hazır bulunacaktır. Yarışma saatinden sonra gelen yarışmacı elenmiş olacaktır.

4. Yarışma okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler arasında gerçekleşecektir.

5. Yarışmacı öğrenci, okul kıyafetiyle yarışmaya katılacaktır.

6.Değerlendirme komisyonun verdiği karar kesindir. İtirazlar hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.

7. Yarışmada şiir okunurken fon müziği kullanılmayacaktır.

8. Yarışmada okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden ilde dereceye giren öğrenciler 12 Mart 2023 "İstiklal Marşı'nın Kabulü Programı'nda ödüllendirilecektir.